FAQ

Paddle Camp Malta,

vårens bästa paddelläger

med Sveriges bästa

coacher.

 

2-9 april 2016

När?

2-9 april

 

Utrustning?

Hyra av surfski ingår i priset och du väljer mellan 9st Nelo Viper (55cm bred) och 2 st Nelo Large (42 cm bred). Vi paddlar Nelo Viper för att under hela veckan kunna fokusera på teknik och träning istället för balans. För de som har superbalans och vill ha det snabbast finns Nelo Large. Först till kvarn gäller för kajakerna.

 

Vi paddlar alltså surfskis på lägret, men alla paddlare är välkomna och just Nelos surfskis är mycket uppskattade för deras sittställning mer liknande motionskajaker.

 

Paddelvatten?

Vi paddlar främst i Melliah Bay som är en 1,5 x 2,5km bred och lång vik där det i stort sett altid finns skyddat vatten. För de som känner sig säkra och redo så delar vi upp oss så att ni får testa lite vågor under ledning av Jacob som är grym på surfskipaddling!

 

Träning?

Vi kommer att erbjuda ett grundupplägg med fokus på paddelteknik där vi jobbar utifrån vårt koncept "Effektiv Paddelteknik", varvat med rena träningspass inom distans, tröskel, fart och snabbhet. Utifrån hur gruppen ser ut så testar vi på mer downwind för de som vill.

 

Förutom en massa paddling erbjuds det varannan dag ett komplementerande pass i antingen löpning, styrka eller simning (våtdräkt krävs). Alla pass är givetvis frivilliga!

 

Boende och mat?

Vi bor i del i dubbelrum på Seabank Hotel & Spa, ett nybyggt fyrstjärnigt hotell med bara 50 meter till Maltas största strand och tillgång till gym.

 

På boendet erbjuds halvpension med en stor frukost- och middagsbuffé. Till middagarna finns det ett antal fina temarestauranger som rekommenderas starkt att testa! Vid halvpension ingår fri dryck av läsk, öl och vin vid middagarna.

 

På luncherna är det fritt att själva pröva på närliggande restauranger, vilket på 2015 års läger var ett väldigt populärt och trevligt inslag där hela gruppen åt gott tillsammans.

 

Vad ingår?

- 9 st paddelpass

- 1 st styrkepass

- 1 st simpass

- 1 st löppass

- Teknikpass i "Effektiv Paddelteknik" på vattnet

- Träningspass med distans-, tröskel-, snabbhetsträning och bra sparring

- Personlig teknikcoaching

- Föreläsning i Effektiv Paddelteknik

- Halvpension på Seabank Hotel & Spa

- Transfer till och från flygplatsen utifrån flyg från skavsta 2-9/4

- Hyra av surfski

- Tillgång till våra coacher som svarar på alla frågor

- En grym träningsvecka i trevligt sällskap!

 

För vilka?

Lägret passar alla paddlare! Nya motionärer, multisportare och surfskipaddlare!

 

Vilken sorts kajak du paddlat tidigare spelar ingen roll, men under lägret utgår vi från paddelteknik med wingpaddel-modell.

 

Lägret tar emot max 12 deltagare för att hålla en personlig och kvalitativ nivå på lägret.

 

Pris?

8500kr exkl. flyg*

(cirka utifrån dagens eurokurs)

 

Betalning?

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift på 3200kr. Därefter bokar du flyg (cirka 1200kr). Faktura för mat & logi (cirka 5300kr) skickas cirka cirka 4-6 veckor innan lägret.

 

Flyg?

Lägret är planerat utifrån väldigt prisvärda direktflyg från Skavsta till Malta 2-9/4. Flyg bokas på egen hand.

 

Avbokning?

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar, förutom vid inlämnande av sjukintyg senast 4 veckor innan lägrets start. Då betalas 75% av anmälningsavgiften tillbaka.

 

Om deltagarantalet inte överstiger åtta betalande deltagare, har Kajakcoachen rätt att ställa in lägret och full avgift betalas tillbaka.

 

Anmälan?

Görs via följande länk: Anmälan

Börja i den här ordningen:

 

1. Anmäld dig via anmälningssidan och betala anmälningsavgiften

2. Vänta in ett personligt bekräftande mail (ej automatsvar)

3. Boka flyg

 

Frågor?

Ställs till info@kajakcoachen.se