Coacher

Paddle Camp Malta,

vårens bästa paddelläger

med Sveriges bästa

coacher.

 

2-9 april 2016

 

På Malta coachas du på svenska av några av Sveriges bästa paddelcoacher!

Med en lång bakgrund som elitkanotist och en gedigen utbildning inom träning har Danny hjälpt både motionärer och elit inom paddling. Inom Svenska Kanotförbundet har Danny även jobbat med utveckling av paddelsporten.

 

Genom Kajakcoachen.se har Danny hjälpt motionärer och multisportare med framför allt teknik, arrangerat teknik- och styrkekurser för paddling, samt arrangerat Sveriges populäraste paddelläger.

 

Som förbundskapten för landslaget i kanotmaraton jobbar Danny även med de allra bästa inom paddling.

 

Vid sidan om sina ledaruppdrag är Danny mycket aktiv själv och gillar att ta sig an utmaningar, gärna inom paddling. Senast under 2015 slog han ett nytt världsrekord genom att paddla 24 timmar i sträck på en paddelmaskin, tog ett EM-brons i Quadrathlon och blev Svenska Cupen-mästare i multisport.

Jacob har även han en lång bakgrund som elitkanotist och har bland annat ett EM-silver i kanotmaraton i bagaget. Jacob jobbar dagligen med att motivera och hjälpa människor i sin träning.

 

Genom att vara en av Sveriges första och mest anlitade teknikinstruktörer inom paddling har Jacob vart med och hjälpt allt från nybörjare till dagens landslagselit.

 

Jacob jobbar dagligen med att hjälpa människor att utveckla sig som personer och nå sina mål. Som inspiratör och personlig tränare arbetar Jacob både på individnivå och med stora grupper.

 

Jacob är inte den som säger nej till ett äventyr. Han har bland annat rott en vikingabåt till Gotland, tagit VM-medalj i drakbåt, har den snabbaste paddeltiden på Åre Extreme Challenge i stafettklassen och vunnit Dalslands Kanotmaraton+.