FAQ multi

Multisport Camp Kilsbergen

Åre Extreme Edition

5-8 maj

När?

5-8 maj

 

Utrustning?

Du behöver ha med dig kajak (surfski, havskajak eller motions/tävlingskajak spelar ingen roll), wingpaddel, MTB, hjälm, cykelskor, löparskor och gärna ett par stavar för löpningen.

MTB går att hyra på plats och om du saknar kajak, hör av dig så löser vi nåt!

 

Vattenflaskor eller vätskesystem, träningskläder för två pass per dag, klocka med tidtagarfunktion och sängkläder ska också med.

 

Träning?

Träningen är upplagd utifrån "temadagar" där vi kommer ha ett teknikpass och ett renare träningspass i varje gren. Träningen kommer bedrivas kring Ånnaboda i Kilsbergen, där vi paddlar i Ånnabodasjön, cyklar på kilsbergens fina MTB-spår och springer i bland annat Storstenshöjdens slalombacke. På söndagen avslutar vi med tävlingen Kilsbergen Extreme!

 

Boende och mat?

Vi bor i del i mysiga 6-bäddsstugor med bastu, i naturnära och sköna Kilsbergen på Kilsbergen Lodge. Lodget ligger nära både sjö, MTB-spår och slalombacke. Tillsammans äter vi både energigivande frukost, god lunch och middag på restaurangen i anläggningen. På fredagen lyxar vi till det med en Black Rock-middag.

 

Vad ingår?

- Teknikpass i löpning, stavgång och utförslöpning

- Teknikpass i MTB-cykling

- Teknikpass i paddling

- Träningspass i backlöpning, MTB-cykling och paddling

- Föreläsning i Effektiv Paddelteknik och videoanalys av din paddelteknik

- Helpension på Kilsbergen Lodge, med bl.a. en Black Rock-middag

- Tre frukost, tre lunch och tre middag.

- Tillgång till våra coacher som svarar på alla frågor

- En grym träningshelg i trevligt sällskap!

- Utlottning av en fri startplats till Haglöfs Åre Extreme Challenge!

 

För vilka?

Lägret passar dig som vill lära dig multisportens grenar från grunden, finslipa dina skills inför Åre Extreme Challenge, eller bara få en givande träningshelg med skönt folk.

 

Eftersom att våra coacher har en mycket hög nivå och anpassar träningen utifrån alla i gruppen, så kommer alla få ut någonting från helgen, oavsett om man är nybörjare i multisport eller varit med länge!

 

Lägret är utformat utifrån Åre Extreme Challenge's grenar, men det är absolut inget måste att köra tävlingen för att vara med på lägret!

 

 

Pris?

3590kr

 

 

Betalning?

Vid anmälan betalar du anmälningsavgiften med bank/kreditkort.

 

 

Avbokning?

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar, förutom vid inlämnande av sjukintyg senast 4 veckor innan lägrets start. Då betalas 75% av anmälningsavgiften tillbaka. Givetvis får du ge bort din plats till en annan person.

 

 

Anmälan?

Görs via följande länk: Anmälan

 

 

Frågor?

Ställs till info@kajakcoachen.se