Coacher Borensberg

 

I Borensberg coachas du av Sveriges vassaste kanotister från landslaget och från Team Bohus Bergsprängning!

Jacob är Team Bohus Bergsprängnings "Sponsorcoach" och har en lång bakgrund som elitkanotist och har bland annat ett EM-silver i kanotmaraton i bagaget. Jacob jobbar dagligen med att motivera och hjälpa människor i sin träning i sitt yrke som PT.

 

Genom att vara en av Sveriges första och mest anlitade teknikinstruktörer inom paddling har Jacob vart med och hjälpt allt från nybörjare till dagens landslagselit.

 

Jacob jobbar dagligen med att hjälpa människor att utveckla sig som personer och nå sina mål. Som inspiratör och personlig tränare arbetar Jacob både på individnivå och med stora grupper.

 

Jacob är inte den som säger nej till ett äventyr. Han har bland annat rott en vikingabåt till Gotland, tagit VM-medalj i drakbåt, har den snabbaste paddeltiden på Åre Extreme Challenge i stafettklassen och vunnit Dalslands Kanotmaraton+.

 

 

 

 

Danny är Team Bohus Bergsprängnings "Teamchef och huvudcoach" och med en lång bakgrund som elitkanotist och en gedigen utbildning inom träning har Danny hjälpt både motionärer och elit inom paddling sedan flera år tillbaka.

 

Genom Kajakcoachen.se har Danny hjälpt motionärer och multisportare med framför allt teknik, arrangerat teknik- och styrkekurser för paddling, samt arrangerat Sveriges populäraste paddelläger.

 

Som landslagstränare och förbundskapten i kanotmaraton, samt tränare på kanotgymnasiet jobbar Danny även med de allra bästa inom paddling.

 

Vid sidan om sina ledaruppdrag är Danny mycket aktiv själv och gillar att ta sig an utmaningar, gärna inom paddling. Senast under 2015 slog han ett nytt världsrekord genom att paddla 24 timmar i sträck på en paddelmaskin, tog ett EM-brons i Quadrathlon och har även kvalat till VM i swimrun Ötillö.

Förutom Jacob och Danny, kommer lägret gästas av tre hemliga gästtränare och landslagsaktiva, som kommer hålla i varsitt pass utifrån sin specialité.

 

Under lägret kommer det alltså bjudas på stor och bred inspiration från hela fem olika coacher!