Coaching

Kajakcoachen.se erbjuder både tränings- och teknikcoaching inom paddling för dig som individ och er som grupp. I våra tjänster anpassas vår coachning efter era behov, utifrån om ni är ute efter ett långsiktigt eller kortsiktigt arbete med er paddling.

 

All coaching utgår antingen ifrån Linköping, eller på valfri ort efter överenskommelse.

Kontakt: info@kajakcoachen.se eller 073-6254198

 

Träning

Styrketräning för paddling - 6 månader: 890:-/månad*

Träningsprogram Peak - 6 månader: 1790:-/månad*

 

 

 

Bokning sker till info@kajakcoachen.se

 

 

 

Styrketräning för paddling - 6 månader

Under sex månader får du ett individanpassat styrketräningsprogram anpassat för att öka din paddelstyrka.

 

Med utgång ifrån din nuvarande fysiska status och styrka, får du hjälp med ett paddelspecifikt styrketräningsprogram som är periodiserat för att du ska nå maximal effekt. Innan, under och efter perioden utför vi en testanalys för att se din status och dina resultat, med hjälp av vårt egna Hexagon-test.

 

Ordinarie pris: 890:- / månad + startavgift 390kr (engångsavgift).

 

 

Träningsprogram Peak - 6 månader

Med Träningsprogram Peak så hjälper vi dig att nå dina mål, oavsett om det är inom paddling, multisport, triathlon eller andra uthållighetsidrotter.

 

Vi bygger ett anpassat träningsprogram utifrån din vardag och dina mål. Programmet byggs upp med en grundplan på 6 månader, med olika fokusperioder och med ett nytt träningsprogram för varje vecka, som är enkelt att följa.

 

Träningsprogrammet innehåller både träning för styrka, uthållighet och färdighet och för att säkra din progression och förbättring använder vi oss av kontinuerliga tester genom vårt egna Hexagon-test. Slutligen är ditt periodiserade och individanpassade träningsprogram upbyggt för att toppa din prestation till ett särskilt tillfälle utifrån vetenskapliga och erfarenhetsbaserade principer.

 

Under de sex månaderna har du fri kontakt via mail för funderingar och vi hörs kontinuerlig per telefon för att bolla tankar om träningen.

 

Ordinarie pris: 1790:- / månad + startavgift 590kr (engångsavgift)..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paddelteknik

 

Personlig teknikcoaching - 90min: 890:-

Personlig teknikcoaching - 5x90min: 4250:-

Personlig teknikcoaching - 10x90min: 7890:-

Videoanalys - 60min: 650:-

 

Bokning sker till info@kajakcoachen.se

 

 

 

Personlig teknikcoachning - 90 minuter

Vid ett 90 minuter långt tillfälle på vattnet eller på paddelmaskin, dyker vi in i de delar du vill ha hjälp med. Vanligtvis handlar det om att fila på detaljer i tekniken, få till sittställningar och få direkt feedback ute på vattnet i olika farter. Nu har du chansen att få din egna kajakcoach!

 

Ordinarie pris: 890:-

 

 

Personlig tränings/teknikcoaching - 5-10 x 90 minuter

Utifrån din nuvarande status i paddlingen jobbar vi på att få till din teknik från grunden, under en längre period. Du fördelar dina fem eller tio tillfällen under sex månaders tid, för att få en god utveckling och bra återkoppling mellan våra träffar. Passen anpassas utifrån dina önskemål, med både teori, praktik och framför allt med tid på vattnet eller på paddelmaskin. Paketen innehåller 2-3 st videoanalyser.

 

5 x 90 min - Ordinarie pris: 4250:-

10 x 90 min - Ordinarie pris: 7890:-

 

 

 

Videoanalys

Genom vårt videoanalysverktyg, filmar vi dig, analyserar din paddelteknik och kan se de detaljer som annars är svårt att se med bara ögat.

 

Du får direkt feedback på plats och kan genast börja slipa på din paddelteknik. En videoanalys kan även ske via inskickad film och feedback per mail.

 

Ordninarie pris: 650:-